Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Jednořadé kartotéky jsou klasickým produktem značky Bisley. Díky vnitřním dělícím příčkám si můžete vnitřek zásuvky uspořádat podle potřeby. Barva je nanášena práškovým lakováním.

Kartotéky jednořadé

V nabídce kartotéky BS (úchytky standardní či chromové), IPCCA , Contract a domácí kartotéky PFA.

Máte dotazy nebo chcete navrhnout vybavení od nás?

Kontaktujte naše specialisty

Tento produkt je dostupných v několika modelech

Kartotéky Contract

Nosnost zásuvky až 40 kg. Slouží pro ukládání dokumentů nebo závěsných kapes formátu A4 či Foolscap. V základním vybavení s plastovými úchytkami a štítkem. Cylindrický zámek umístěný v čele spodní zásuvky, kterým je možno uzamknout obě zásuvky najednou. Výsuvnost zásuvky pouze 80%.

Kartotéky IPCCA

Nosnost zásuvky až 40 kg. V základním vybavení s kovovým štítkem. Výsuvnost zásuvky 100 %. Zařízení proti převážení (nelze vysunout více zásuvek najednou). Slouží pro ukládání dokumentů nebo závěsných kapes formátu A4. V případě ukládání závěsných kapes není potřeba použití dělících příček. V případě ukládání dokumentů bez použití závěsných desek doporučujeme dokoupit vložené dno, které zároveň umožňuje vybavit zásuvku dělícími příčkami.

Kartotéky BS

Nosnost zásuvky až 45 kg. V základním vybavení s posuvným vyměnitelným štítkem s krytkou. Výsuvnost zásuvky 100 %, samočinné dovírání zásuvek. Zařízení proti převážení (nelze vysunout více zásuvek najednou). Slouží pro ukládání dokumentů nebo závěsných kapes formátu A4 a Foolscap. V případě ukládání závěsných kapes není potřeba použití dělících příček. V případě ukládání dokumentů bez použití závěsných desek doporučujeme dokoupit vložené dno, které zároveň umožňuje vybavit zásuvku dělícími příčkami.

Prohlédněte si produkt na e-shopu nebo se poraďte s našimi specialisty

Barvy

BISLEY CLASSIC - barvy bez příplatku
BISLEY PERFORMANCE - barvy s příplatkem 0 - 10 %
BISLEY VISION - barvy s příplatkem 0 - 15 %

Výhody

  • široká paleta barev bez příplatku
  • různé rozměry a počty zásuvek
  • centrální zámek
  • 100% nebo 80% výsuvnost zásuvek
  • zařízení proti převážení (nelze vysunout více zásuvek najednou)
  • svařovaný korpus kartotéky